zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Dagbesteding

Werk je graag met dieren, en heb je ondersteuning nodig bij je werk? Dan is onze dagbesteding misschien iets voor jou. Wij bieden ondersteuning als je bijvoorbeeld een laag werktempo hebt, moeite hebt je werk te organiseren, duidelijkheid en structuur nog hebt,  of als je samenwerken met anderen lastig vindt.  

We hebben zowel een jobcoach met wie je in gesprek kan, als werkbegeleiders die op de vloer meewerken.  

Wat voor begeleiding je precies krijgt, is afhankelijk van wat je nodig hebt. Je kan dagbesteding voor korte tijd doen (bijvoorbeeld als voorbereiding op een traject naar betaald werk), of voor lange tijd, bijvoorbeeld als betaald werk niet mogelijk is.   

Het is belangrijk dat je minstens 2 keer per week een halve dag kan komen, dat je zelfstandig kan werken en dat je inzicht hebt in de veiligheidsregels.

Voor dagbesteding heb je een indicatie voor dagbesteding (WMO of WLZ) nodig. Als je zo’n indicatie niet hebt, kunnen wij je informeren hoe en waar je die aan kunt vragen.  

Als je meer informatie wil over dagbesteding bij Dierenopvang Hart van Brabant, kan je contact opnemen met Roosmarie Seijsener, telefoon 06-29043181 of per email: roosmarie.seijsener@diamant-groep.nl.

 Citaten uit interviews:

 “Als ik mij iets minder voel, dan weet ik dat de liefde van/voor dieren mij daar overheen helpt. Ook vind ik het fijn dat er altijd iemand is om mee te praten. Ik heb veel geleerd, niet alleen over dieren, maar ook over mijzelf.”

 “Sinds ik hier werk zit ik veel beter in mijn vel en heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen.”

In het begin werkte ik 2 ochtenden per week. Het werk en de sfeer bevielen met zo goed, dat ik het aantal dagdelen snel ging uitbreiden.”

 

dierenambulance