zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Zoey – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 6 september 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: avontuurlijk, nieuwsgierig, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 13243

 

Samen met haar broertje en zusje verblijft Zoey in een gastgezin.

Zoey is een nieuwsgierig poesje dat graag te allen tijde wil weten waar je mee bezig bent. Ze komt dan ook vrijwel bij alles wat je doet even kijken. Als je de kamer binnenkomt, is Zoey de eerste die bij je voeten staat.

Ze is erg avontuurlijk en gaat vol vertrouwen in haar eentje op ontdekkingstocht. Hoge krabpalen zijn dan favoriet, ook mensen gebruikt ze als klimtoestel. Omdat ze af en toe nog moet leren dat mensen geen speelgoed zijn, past ze niet goed in een huis met jonge kinderen.

Zoey is een vocaal poesje, ze laat horen dat ze er is en dat ze je aandacht wil. En, als je haar geen aandacht geeft, dan klimt ze gewoon op je.

Zoey zoekt een huisje waar ze veel gestimuleerd wordt met spelletjes, eventueel samen met een speelkameraadje en waar na al die avonturen ook tijd is voor een knuffelsessie.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DIERENOPVANG HART VAN BRABANT van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 17 november 2022

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance