zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Uva – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 27 augustus 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: lief, aanhankelijk, speels, nieuwsgierig
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 13189

 

Uva wordt graag in slaap geaaid en klimt het liefst op schoot. Ze komt daar dan lekker trappelen als je haar aait en kijkt je heel verliefd aan terwijl ze de oren van je kop spint.

Uva likt ook veel aan je hand. Ze speelt graag met haar broertjes en zusje en daarom zou het leuk zijn als ze straks een maatje heeft om mee te spelen.

Ze is een sociaal katje dat graag bij je in de buurt is.
Heb je geen tijd, dat maakt niet uit want dan klimt ze gewoon bij je omhoog, dan maak je vanzelf tijd, want Uva wil altijd aaitjes.

Ze speelt met alles wat los en vast zit en ligt graag in hangmatjes en zachte mandjes, maar ook doosjes en handdoeken zijn fijn.

Als er iets nieuws te ontdekken valt, dan staat Uva vooraan. Dus in het nieuwe gezin zullen ze hun ogen open moeten houden met al haar ontdekkingsfratsen. Aan deze druif, want dat is wat Uva betekent, heb je echt een (b)engeltje.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DIERENOPVANG HART VAN BRABANT van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 14 november 2022

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance