zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Toby – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras
: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 22 april 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: lief, speels, nieuwsgierig
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer:
11487

 

Toby is een lieve, speelse kitten en erg nieuwsgierig. Ondanks dat hij de kleinste van het stel is, staat hij altijd vooraan. Wanneer er nieuwe dingen/plekken ontdekt moeten worden, neemt hij het voortouw.

Hij vindt het leuk om met allerlei speeltjes te spelen en op zijn tijd heerlijk te luieren. Hij komt nog niet op schoot maar gaat wel bij je op bank liggen. Bij de kleinste aanraking begint hij al luid te spinnen.

Toby is ook een echte lekkerbek. Als er iets te halen valt, klimt hij op je om het zelf te pakken. Ook je eigen eten zal hij proberen te pakken wanneer je niet oplet. Als je ‘nee’ zegt en hem wegduwt, kijkt hij je met zijn liefste, onschuldige blik aan, hopende dat hij alsnog iets krijgt.

Toby is nog niet veel drukte gewend dus hij zal wel even tijd nodig hebben. Gezien zijn makkelijke karakter en nieuwsgierige aard zal het snel goed gaan.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 12 juli 2019

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance