zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Remy


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras
: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 1 april 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: Speels, ondernemend, nieuwsgierig
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer:
11501

 

Remy is een hele speelse kitten met volop energie. Hij is alleen gevonden, maar sloot snel vriendschap met zijn pleegbroertjes Toby en Billy.

Remy is ontzettend nieuwsgierig. Bij elke deur of kast die opengaat, moet hij onderzoeken of hij dat ook zelf kan doen. Hij is tevens de gangmaker van het stel en haalt zijn broertjes vaak over om mee te gaan spelen of op onderzoek uit te gaan.

Remy is nog niet volledig gesocialiseerd. Snelle, onverwachte bewegingen vindt hij nog eng en laat dat dan weten door even te blazen. Vandaar dat hij beter niet bij kinderen kan. Met geduld en door tegen hem te praten, kun je hem wel gewoon aaien; dan spint hij lekker met zijn oogjes dicht. Iemand die veel met hem speelt en af en toe snoepjes geeft, zal zijn beste vriend worden.

Remy zoekt een thuis met een speelmaatje. Of dit nu in de vorm is van een andere kat of een mens maakt hem niet zoveel uit. Als hij maar zijn energie kwijt kan. Met spelen kan hij helemaal los gaan en maakt dan maffe miauw geluidjes. Hij is een echte entertainer!

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 12 juli 2019

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance