zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Remi


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks half april 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: erg speels, lief, beetje onzeker
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Dipo: 11525

 

Na acht weken op straat geleefd te hebben, is Remi samen met zijn broertjes en zusjes in een gastgezin gekomen.
Remi was erg bang en niet te benaderen. Langzaam kwam Remi uit zijn hoekje. Stapje voor stapje leerde hij om te leven in een huis met mensen.

Remi is nu een ontzettende speelse kater. Als je hem met een veter of een hengel laat spelen, vergeet hij dat het soms nog wel een beetje spannend is met mensen om hem heen. Hij gaat helemaal op in zijn spel. Met een pingpong bal gaat hij de hele kamer door! Hij maakt de gekste sprongen!

Remi houdt wel van een knuffel en een aai. Zeker in de ochtend, dan komt hij eerst knuffelen.

Remi houdt van lekker eten. Hij probeert dingen van tafel te hengelen en steelt de brokjes van de volwassen katten. Remi zal ook zeker komen als er kattensnoepjes zijn.
Remi is een ‘praat’ katje. Als hij alleen is of hij wil eerst, dan begint hij te miauwen. Je kunt een heel gesprek met hem voeren.

Remi houdt er niet van om opgepakt te worden.
Hij kan nog wel schrikken van harde geluiden of plotselinge bewegingen. We hebben gezien dat Remi heel veel steun zoekt bij zijn broertjes en zusjes maar ook bij de oudere katten in het gastgezin.
Remi kan niet zo goed tegen alleen zijn. Hij heeft echt een maatje nodig. Zijn broertjes en zusjes zijn geplaatst en daar had Remi het heel moeilijk mee.

Remi is een speels katje die veel aandacht nodig heeft. Als hij niemand van het gastgezin of geen andere kat ziet, gaat hij miauwen. Het liefst wordt Remi geplaatst bij een baasje die al een kat heeft. Die kat moet wel sociaal genoeg zijn naar andere katten, zodat Remi steun kan vinden. Remi geeft graag even een knuffel aan de oudere katten in het gastgezin en blijft dan bij ze in de buurt. Dat is genoeg voor hem.

Remi zoekt dus een baasje die geduld en tijd heeft. Omdat hij een slechte start heeft gehad, zal het voor hem even moeilijk zijn om naar een nieuw huisje te gaan. Het baasje zal Remi de tijd moeten geven om te wennen. De broertjes en zusjes van Remi zijn geplaatst en na ongeveer anderhalve week hadden ze hun draai gevonden en zijn helemaal happy. Met Remi komt het dus ook helemaal goed, met veel liefde, geduld en verzorging.

Wie wil een gezellige en speelse knappe kater in huis? Wie heeft het geduld om het vertrouwen van Remi te winnen? Wie wil er een maatje in huis? Kom kennis maken met Remi en hij zal je hart stelen.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 7 september

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance