zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Mirtilo – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 27 augustus 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie mee
Karakter: lief, speels, rustig, verliefd
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 13193

 

Mirtilo speelt graag met zijn broertjes en zusjes. Hij miauwt veel naar zijn broertjes en zusjes om ze te roepen of om te laten weten waar hij is. Hij voelt hier veel veiligheid bij.

Mirtilo, wat blauwe bes betekent, is een verlegen katje wat tijd nodig heeft om je te leren kennen. Hij heeft wel een andere kat nodig om zich daaraan op te trekken.
Tijdens het eten en drinken kan hij dominant zijn, daarom wel aparte eet- en drinkbakjes op zijn nieuwe adres.

In het gastgezin speelt hij super veel met zijn broertjes en zusjes. Hij komt ook regelmatig een heerlijke aai halen bij die toch wel fijne handen van de mens. Dan kan hij je echt heel verliefd aankijken en met zijn kopje helemaal op je hand leunen.

Optillen vindt hij niets, hij loopt liever op 4 poten maar komt je wel begroeten als je thuis komt. Hij is heel lief en zachtaardig en schrikt nog van vreemde geluiden.

Mirtilo heeft het echt nodig om door mensen rustig benaderd te worden. Kinderen vindt hij erg spannend, dus we plaatsen hem liever in een omgeving zonder kinderen. Dat is gewoon te druk voor hem en dan wordt hij bang. In het gastgezin noemen we hem vaak Tiloe, wat een afkorting is van zijn naam. Hij komt dan heel triomfantelijk aanlopen om te kijken of er nog een kat of hand te kroelen valt.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DIERENOPVANG HART VAN BRABANT van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 14 november 2022

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance