zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Loena – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 18 mei 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: erg aanhankelijk en knuffelig
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 12200

 

Loena is gevonden op straat en bij een gastgezin geplaatst.
Loena heeft het heel erg zwaar gehad. Ze moest verschillende operaties ondergaan en er was twijfel of ze wel bleef leven. Tijdens alle zorg en operaties bleef Loena ontzettend lief en knuffelig.

Na de vele operaties bleef Loena op speciaal voer om haar darmen rust te geven. Heel langzaam is ze overgegaan op kittenbrokken, zodat haar darmen ook langzaam konden wennen. Tijdens heel dit proces ging Loena het huis ontdekken.
Loena heeft lang met een kap op gelopen, omdat ze niet aan haar hechtingen mocht komen. Dit zorgde ervoor dat ze niet zo goed kom klimmen. Toen haar kap afging, ontdekte Loena de krabpaal. In het begin ging het weleens mis met springen, maar nu gaat ze als een dolle. Ook het rennen door de kamer ging niet met kap, maar dat heeft ze ingehaald en vindt ze nu geweldig.

Loena is een hele lieve kitten. Ze knuffelt ontzettend graag. Ze ligt heel graag bij je, op je of naast je. Sta je op dan loopt ze met je mee. Spelen vindt ze ook erg leuk. Balletjes en muisjes zijn favoriet.
Soms weet Loena niet zo goed waar ze wel of niet haar nagels of tandjes in moet zetten. Als ze met je aan het spelen is, kan ze soms iets te wild zijn en haar nagels in je arm zetten of haar tandjes in je hand. Als je dan tegen haar moppert dan stopt ze meteen. Ze moet dit nog even leren.

Loena is een ontzettend lieve, knuffelige kitten die erg aanhankelijk is.
We zoeken voor Loena een baasje die veel van knuffelen houdt en die haar 3 tot 4 keer per dag eten kan geven, zodat er niets mis kan gaan met haar darmen. Ze krijgt geen ander voer of andere lekkere dingen zodat haar darmen niet geprikkeld worden.

Kun jij Loena dit bieden? Kom dan kennis maken, kom deze lieverd knuffelen! Ze verdient nu zo ontzettend haar eigen, gouden mandje!

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 15 oktober 2020

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance