zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Lizzy – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 16 april 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: knuffelig, aanhankelijk maar erg onzeker en beetje bang
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 12065

 

Lizzy zit samen met haar broertjes bij een gastgezin. Haar broertjes werden snel gevangen, maar Lizzy wilde zich niet laten pakken. Lizzy kwam dus later in het gastgezin waardoor ze angstiger is.

Lizzy liet zich wel meteen knuffelen, maar ze kwam niet naar je toe en rende weg als je in de buurt kwam. Ze zat in de krabpaal, in het huisje en daar voelde ze zich veilig. Daar mocht je haar knuffelen, dan spinde ze en ging ze op haar rug liggen zodat ze nog beter kon genieten.
Nu is Lizzy erg op haar gemak en ze blijkt een ontzettende knuffelkont te zijn.
Ook is ze erg speels. Ze kan zich heel erg goed vermaken met haar broertjes, maar ze vindt het ook prima om alleen te spelen en dan is ze erg fanatiek. Heerlijk vindt ze het, als je met haar speelt met een veter of een hengel. Een propje papier vindt ze eveneens geweldig en dat tikt ze door de hele kamer.

Lizzy verblijft op een werkkamer en de kittens mogen geregeld uit die kamer. Dan is Lizzy erg op haar hoede en angstig. Ze loopt rond, maar schiet weg als je haar wilt knuffelen. Je kunt haar wel lokken met een veter of hengel want dan vergeet ze haar angst en komt ze spelen. Ze laat zich dan gewoon knuffelen.

Lizzy heeft een hele goede klik met haar broertje Bink. Zij vullen elkaar heel goed aan.

We zoeken een baasje voor Lizzy waar rust is, zodat ze niet schrikt van harde geluiden, drukte of plotselinge gebeurtenissen. Lizzy is ontzettend lief en als ze vertrouwd is, komt ze bij je liggen en legt haar koppie helemaal in je hand.

Wie heeft het geduld om Lizzy te leren kennen en haar vertrouwen te winnen?

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 6 juli 2020

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance