zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Kuma – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 19 september 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie mee
Karakter: aanhankelijk, knuffelig, stoer, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 13238

 

Kuma is in het gastgezin gekomen samen met zijn zusjes, toen hij twee weken oud was. Zijn moeder was ziek en kon niet meer voor haar kittens zorgen. De kittens zijn toen naar het asiel gebracht en bij het gastgezin verder grootgebracht met het flesje.
Hierdoor is Kuma een ontzettend aanhankelijk katje geworden dat gewend is aan veel aandacht

Kuma is vernoemd naar de beer uit het vechtspel Tekken. Zijn naam zegt veel over zijn karakter. Kuma is namelijk een ontzettende knuffelbeer en speelt/vecht graag met zijn zusjes. Kuma is het baasje. Ook de volwassen katten in het gastgezin daagt hij uit.

Als hij in de ochtend wakker wordt, wil Kuma eerst heel erg knuffelen. Hij geeft kopjes en wil geaaid worden. Daarna gaat hij pas spelen.

Kuma ligt graag bij je, op schoot of onder een dekentje. Je kunt hem op alle manieren oppakken en op je schoot leggen, ook op zijn rug. Hij vindt alles heerlijk.
Hij kan heel de middag bij je blijven om geknuffeld te worden.

Kuma is gewend aan veel aandacht van mensen en andere katten. We zoeken dan ook een baasje die veel aandacht heeft voor Kuma.

Kuma vindt het prima om in de middag lekker lui te zijn en te slapen maar als hij te lang alleen is, gaat hij je roepen.

Zoek je een ontzettende knuffelbeer die van veel aandacht houdt, kom dan kennis maken met Kuma.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DIERENOPVANG HART VAN BRABANT van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 20 januari 2023

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance