zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Eddy – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 2 augustus 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: lief, speels, energiek
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer:
12258

 

Eddy is bij een gastgezin geboren, samen met zijn vijf broers. Hij is een van de kleinste van het nestje, maar hij speelt net zo fanatiek mee. Heerlijk vindt hij het om te rennen achter zijn favoriete speeltjes en te worstelen met zijn broers.

Doordat zijn grote broers zo aanwezig zijn, bleef Eddy in het begin op de achtergrond. De laatste weken echter, is hij steeds meer naar de voorgrond gekomen. Door te miauwen claimt hij elke dag zijn portie aandacht. Met drinkbakjes vullen, blijft hij hangen want hij vindt het heerlijk om solo alle aandacht te hebben.

Eddy zal in het begin terughoudend zijn. Kleine drukke kinderen zal hem net iets te veel zijn, maar zodra hij op zijn gemak is en met mensen kan spelen, komt hij helemaal los. Dan vindt hij het heerlijk om geaaid en gekriebeld te worden. Na het spelen vindt hij het ook lekker om bij je te slapen.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 18 oktober 2020

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance