zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Bink


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 16 april 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie/sterilisatie mee
Karakter: erg aanhankelijk, erg speels, erg knuffelig
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Dipo: 12064

 

Bink verblijft samen met Lizzy in een gastgezin. Samen kunnen ze het erg goed vinden. Ze vullen elkaar goed aan, maar ze kunnen ook apart geplaatst worden.

Bink is ontzettend aanhankelijk. Hij wil de hele tijd bij je zijn om samen te spelen, te knuffelen of om samen naar buiten te gaan. We zoeken voor hem dan ook een baasje waar vaak iemand thuis is. Bink miauwt als hij aandacht wil. Hij is niet graag alleen.

Bink knuffelt met iedereen, als hij maar aandacht krijgt. Hij laat zich oppakken en vindt het heerlijk als je een rondje met hem gaat lopen. Bink blijft dan gewoon liggen.

Bink is erg speels en rent graag achter propjes papier aan. Ook gaat hij graag op onderzoek, hij is niet bang. Zodra de buitendeur maar even open is, schiet hij er door en loopt met zijn staart omhoog naar buiten. Hij zit vaak te miauwen voor de buitendeur.

Na het spelen vindt Bink het heerlijk om languit op schoot uit te rusten. Samen een filmpje kijken, dat ziet Bink wel zitten.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wilt u kennismaken, dan kunt u contact opnemen met het DOC-T van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het telefoonnummer: 013-5435209. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail.

Plaatsbaar vanaf 25 juli 2020

 

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance