zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Youp – Senior! – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2009
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: lief, gaat graag zijn eigen gang, kan niet bij katten geplaatst worden
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11887

Youp is een rustige lieve senior kater. Van hem is afstand gedaan omdat er nieuwe huisgenoten kwamen die allergisch bleken te zijn.

De vorige eigenaar beschrijft Youp als een heerlijk beest, heel vriendelijk, wil graag knuffelen en aandacht en komt ook lekker op schoot liggen. Vaak maar even en daarna zoekt hij weer zijn eigen plekje op, maar wel dicht in de buurt.

Zo kennen wij Youp ook. Vriendelijk, op zijn tijd houdt hij van aandacht, maar hij kan ook goed zijn eigen gang gaan.

Youp heeft last van een stressreactie waarbij hij zijn rug en staart kaal plukt midden op zijn rug. Hier heeft hij al lang last van. Soms gaat dit lange tijd goed en dan weer wat minder. Ook op het asiel heeft hij hier last van gehad.

Youp was in zijn vorige huisje gewend om veel naar buiten te gaan. We merken hier ook dat hij het fijn vindt om in het zonnetje te liggen. Daarom zoeken we voor hem een thuis waar hij lekker de tuin in kan.

Bent u op zoek naar een vriendelijk senior kater, denk dan eens aan Youp.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance