zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Wick – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Wick heeft een teenamputatie gehad, Wick krijgt speciale voeding ivm blaasgruis (Voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, aanhankelijk, zeer veel energie, moet naar buiten, kan bij oudere kinderen geplaatst worden, liefst 16 jaar en ouder
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11885
Ervaring:
ervaring met probleemgedrag bij katten

Wick is bij ons ernstig gewond binnen gekomen. Hij heeft vast gezeten onder een motorkap.

Na maanden lange verzorging is hij er weer bovenop gekomen en wordt het nu tijd om naar een huisje op zoek te gaan!

Wick heeft lang vast gezeten in een hok, telkens wanneer wij het hok opende was hij ontzettend blij met de aandacht. Hij gaf kopjes, likte aan je handen en als hij de kans kreeg ook aan je gezicht. Naarmate hij wat langer vast zat nam toch ook wel de frustratie toe en gaf hij soms wat bijtjes aan je hand of arm.

Nu Wick los loopt, merken we dat hij nog steeds erg gek is op aandacht. Hij komt zelf op je af en springt regelmatig op schoot. Ook is Wick erg speels en heeft hij veel energie.

Wick is erg gefrustreerd bij ons, hij heeft uitdaging en meer ruimte nodig, deze frustratie uit zich bij ons in dat hij vaak heel erg onrustig is, hij kan soms nog steeds hapjes geven in je hand of arm of je arm vast pakken., daarom plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Als je het verblijf uit wilt gaan loopt hij vaak met je mee en kan je benen vast pakken, omdat hij gewoon niet wil dat je weg gaat en hij weer alleen zit.

We hopen dat dit gedrag zal verbeteren als hij in zijn nieuwe huisje meer ruimte heeft.  Het is een vereiste dat hij naar buiten kan. Ook bij ons is hij vaak te vinden in het buitenverblijf. Heeft u geen kinderen en veel ruimte, misschien wilt u dan Wick een nieuwe kans geven?

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance