zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Wally – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 12341

Onze lieve Wally is een kater van bijna 3 jaar die in nieuwe situaties nog wat schuchter is. Hij kan zich dan snel verstoppen en heeft wat tijd nodig om zich weer te laten zien. Zodra hij gewend is gaat hij ergens lekker liggen relaxen.

Wally vindt het fijn om geaaid te worden en als het rustig genoeg is komt hij ook geregeld op schoot liggen. Ook vindt hij het leuk om met een hengeltje te spelen.

Wally is een paar maanden geleden al geadopteerd geweest. Na enkele dagen in zijn nieuwe huis is hij echter van het balkon gesprongen waarna hij ongeveer 2 maanden op straat heeft rond gezworven. Wij zoeken daarom dan ook een eigenaar die Wally gegarandeerd minimaal 6 weken binnen houdt!

Ook moet de nieuwe eigenaar hem de tijd en ruimte kunnen geven om rustig te wennen aan de nieuwe situatie. Aangezien Wally van het buitenleven houdt zou hij een goed afgezette tuin of afgesloten balkon waarschijnlijk erg waarderen.

Wally kan bij rustige katten geplaatst worden.

Heeft u geen (jonge en drukke) kinderen en denkt u deze lieve kater te kunnen bieden wat hij zoekt? Kom dan eens kennismaken.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance