zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Tyson


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2017
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11970

Toen Tyson net op het asiel zat vond hij het nog allemaal erg spannend. Hij lag veel in zijn schuil doosje en was nog heel erg onzeker, als je hem te snel wilde aaien kon hij een tik geven. Ondertussen is hij goed vooruit gegaan!

Hij vindt aandacht heerlijk. Als je zijn verblijf binnen komt zit hij vaak al wat te miauwen om aandacht. Als je dan zijn bench open doet en hem over zijn kop gaat aaien kan hij echt genieten!

Hij wil dan eigenlijk niet dat je stopt met aaien. Zodra je je hand terug trekt probeert hij vaak met zijn pootje je arm /hand weer te pakken of hij kan een klein hapje in de je arm geven. Gewoon omdat hij niet wil dat het aaien ophoudt.

Tyson wordt wel wat nieuwsgieriger en heel af en toe komt hij zijn bench uit om op onderzoek te gaan, maar is nog erg voorzichtig.

Hij is verzot op eten en doet hier veel voor. Hij heeft zijn eten ook altijd snel op en het is aan te raden om in zijn nieuwe huisje meerdere voermomenten op een dag te houden. We zoeken voor Tyson iemand met enige kattenervaring die de tijd en het geduld heeft om langzaam een band met hem proberen op te bouwen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance