zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Tonio – Nieuwe info – Filmpje


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras:
 Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2016
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12984

Maak kennis met Tonio!

De vrijwilligers grappen weleens dat Tonio zo uit een maffiafilm is weggelopen. Met zijn bolle koppie en grote lijf zou je dat haast denken. Maar niets is minder waar. Tonio is een enorme lieverd met een schattig miauwtje. Deze grote kater is ongeveer 6 jaar en zwierf een tijdlang rond voordat hij bij ons binnenkwam. Dat vond ie maar niks. Iedereen die hem passeerde, kon op een blaasje of een pets rekenen. Tonio begreep er niets van dat hij opeens opgesloten zat en wat al die gekke mens-wezens van hem wilde.

Gelukkig bleek liefde door de maag te gaan en konden we Tonio beter benaderen door hem iets lekkers voor te schotelen. Nu is hij getransformeerd tot een grote knuffelkont! Zodra er iemand in het verblijf binnenkomt, rent Tonio er op af. Want hij moet natuurlijk uitgebreid geknuffeld worden. Als je gaat zitten, springt hij ook graag op schoot. Dan begint hij meteen te spinnen.

Tonio vindt het ook fijn om buiten te zijn. Hij gaat lekker in de zon liggen om uitgebreid zijn vacht te verzorgen. Meestal miauwt hij ook nog om aandacht als hij daar ligt. Niks is zo lekker om gekroeld te worden, volgens Tonio!

Zoek jij een aanhankelijke knuffelkat als nieuwe huisgenoot? Neem dan contact met ons op om Tonio te leren kennen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance