zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Spot


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11419

Spot is nog een angstige kater. Hij zit bij ons nog in een bench. In het begin toen hij bij ons zat was hij nog niet benaderbaar, hij vindt handen verschrikkelijk eng. Heel langzaam aan maken we kleine vorderingen, hij reageert goed op een speeltje, is hier kopjes aan het geven en heel af en toe kun je hem een aaitje geven, maar het blijft voorzichtig benaderen. Als je te snel gaat of iets doet wat hij (nog) eng vindt kan hij flink uithalen.

We zoeken voor spot een rustig huisje zonder kinderen, liefst bij iemand met kattenervaring. Iemand die weet hoe om te gaan met een angstige kat en de tijd wil nemen om hem verder te socialiseren.

Spot heeft samen geleefd met Bowie sr., Bowie jr.,Rossie en Dorito. Hij reageert ook goed op deze katten als ze bij hem in de buurt komen. Aangezien spot nog alleen maar in een bench zit is het nog moeilijk in te schatten, maar wij hebben het idee dat het misschien wel beter is om hem niet alleen te plaatsen. Als u denkt dat u spot een veilig huisje kunt geven en de tijd en ervaring heeft om hem verder te socialiseren, kom dan eens kennis maken, zeker als u geïnteresseerd bent in meerdere katten kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance