zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Spot en Dorito


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11419

Spot is nog een angstige kater. In het begin toen hij bij ons zat was hij nog niet benaderbaar, hij vindt handen verschrikkelijk eng. Heel langzaam aan maken we kleine vorderingen, sinds kort loopt hij los in het verblijf en af en toe kunnen we hem benaderen en kan hij echt genieten van de aandacht. Als je te snel gaat of iets doet wat hij (nog) eng vindt kan hij flink uithalen. Hij reageert ook goed op een speeltje, is hier kopjes aan het geven.

We zoeken voor spot een rustig huisje zonder kinderen, liefst bij iemand met kattenervaring. Iemand die weet hoe om te gaan met een angstige kat en de tijd wil nemen om hem verder te socialiseren.

Spot heeft samen geleefd met meerdere katten. Vooral Dorito en Spot zoeken elkaar regelmatig op. Wij denken dat zij heel veel steun aan elkaar hebben, daarom plaatsen wij deze katten samen.

Als u denkt dat u spot en een veilig huisje kunt geven en de tijd en ervaring heeft om hem verder te socialiseren, kom dan eens kennis maken met dit unieke duo.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance