zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Sonic – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Sonic heeft een pootamputatie gehad, Sonic heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11822

Sonic is dol op aandacht. Heerlijk knuffelen doet hij het liefst. Als je de andere katten te veel aandacht geeft en hem “vergeet”, dan laat hij dit wel even horen. Sonic is in eerste instantie bij ons binnen gekomen als zwerver, met een open botbreuk aan zijn achterpoot. Daarom heeft hij een pootamputatie moeten ondergaan. Rennen is geen probleem voor deze driepoot. Gelukkig is hij na de operatie zijn energie en vrolijkheid niet verloren. Later is hij een tijdje geplaatst geweest bij een gezin met een jong kindje. Dit was helaas geen match, waardoor ze Sonic weer hebben moeten terug brengen. De reden van afstand was dat hij een obsessie heeft voor eten. Bij ons op het asiel laten we hem daarom apart van de andere katten eten. Ook zou hij volgens de oud-eigenaren plots kunnen gaan bijten of krabben. Dit hebben wij nooit eerder gezien bij ons in het asiel. Maar voor de zekerheid plaatsen wij hem hierom niet bij kleine kinderen. De inschatting is dat wanneer Sonic voldoende uitdaging en aandacht krijgt, hij meer de rust zal vinden op goed op zijn plek zal zitten. Hij zal waarschijnlijk wel graag naar buiten willen om zijn energie kwijt te kunnen, maar hij zal niet op straat kunnen lopen i.v.m. zijn 3 pootjes. Auto’s ontwijken is namelijk wel een stapje te ver voor deze meneer. Een afgezette tuin zou een prima oplossing zijn! Bent u iemand die dit kan bieden en heeft u interesse in Sonic? Neem dan gerust contact met ons op.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance