zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Smokey – Filmpje – IN OPVANG SINDS MEI 2018!!!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2016
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Smokey heeft een pootamputatie gehad
Karakter: lief, speels, kan niet bij andere katten geplaatst worden, eigenzinnig karakter
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 10769

Smokey is een jonge aanhankelijke, speelse kater.
Van hem is afstand gedaan omdat het niet ging met de andere kat, ook hier merken we dat het soms eventjes goed gaat met een andere kat, maar dat hij vaak aan het uitdagen is en soms een andere kat aanvalt, daarom plaatsen we hem niet bij andere katten.
Smokey houdt van aandacht, vindt het fijn om iemand in de buurt te hebben en komt soms op schoot liggen, ook houdt hij erg van spelen, vooral achter een balletje aanrennen is hier favoriet..
Volgens zijn vorige eigenaar vindt hij het niet leuk wanneer hij op iets wordt gewezen wat niet mag , dan klaagt hij, soms, (ligt aan zijn stemming) kan hij dan boos worden en blazen, in extreme gevallen zelfs uithalen wanneer men zijn signalen negeert. Het is dus zeer belangrijk om Smokey goed te leren kennen en zijn lichaamstaal te leren lezen..
Dit tikkeltje eigenzinnige karakter merken wij ook bij ons in het asiel, daarom plaatsen we hem niet bij kleine kinderen.
Opgetild worden vindt hij niet zo leuk, dan piept hij en worstelt om weg te komen.
Wij denken dat Smokey het fijn vindt om naar buiten te kunnen, balkon of afgezette tuin. Vanwege zijn pootamputatie kan Smokey beter niet op straat komen, ook volgens zijn vorige eigenaar vindt hij dit eng.
Bent u op zoek naar een kat met karakter, kom dan eens kennis maken met Smokey.


Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance