zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Simba


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13299

Simba heet deze mooie kater van 1,5 jaar. Hij is bij ons terecht gekomen doordat er afstand van hem is gedaan. Simba ervaarde erg veel onrust door de komst van een baby in huis en ging hierdoor agressief gedrag vertonen en de gezinsleden bijten. Wij zullen Simba niet met kinderen herplaatsen.

Op de opvang zien wij een energieke kat, Simba maak je niet blijer dan wanneer hij mag spelen, klimmen en rennen. Alles wat rolt of beweegt is een doelwit, hij heeft dit ook echt nodig als uitlaatklep. Bij zijn vorige eigenaar kwam Simba niet veel buiten, wel zijn wij op zoek naar een huisje met een tuin. Dit is een goede manier om zijn energie kwijt te raken, bij ons komt hij ook graag in het buiten verblijf.

We merken dat Simba weinig heeft geleerd, hij is vaak ongecontroleerd in zijn gedrag. Wel valt hij goed te begeleiden door hem met een speeltje of een snoepje af te leiden. Hier geeft hij soms een hapje als hij weer terug zijn hok in moet, Simba vind het absoluut niet fijn om opgesloten te moeten zitten.

Simba het goed vinden met een andere jonge energieke kat en daar speelt hij graag mee. Wel heeft Simba soms een wat wilde manier van spelen, dit kan dan snel uit de hand lopen en onprettig zijn voor zijn spelpartner. Een andere kat bij een herplaatsing is dus een risico en onze voorkeur gaat dan ook uit naar een plek zonder andere katten.

Ben jij de eigenaar die Simba de uitdaging kan geven die hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance