zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Simba – LANGZITTER! – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12887

Voor onze kleine Simba zoeken we een huis waar ze helemaal tot bloei kan komen. Simba is een nieuwsgierig en speels katje van ongeveer 1 jaar. Ze kwam hier als zwerver binnen dus we weten niets van haar verleden.

In het begin vond Simba mensen ontzettend spannend. Kwam je in de buurt? Dan vluchtte ze snel naar de andere kant van de kamer. Inmiddels is dit gedrag omgedraaid: ze zoekt ons nu juist op. Als je ergens staat, kan het zomaar zo zijn dat ze je been van kopjes voorziet. Wel vindt ze het nog een beetje spannend als je naar haar toe loopt. De beste manier voor toenadering is jezelf klein maken en een vuist uit te steken. Simba kan het dan niet laten om je hand een kopje te geven en om vervolgens een paar aaitjes in ontvangst te nemen. Simba kan ook heel schattig mauwen, het is soms net een kleine speelse kitten.

Simba is graag buiten en daarom zoeken we voor deze poes een woning met een buitenverblijf zonder kinderen. Een plek waar niks geforceerd wordt en waar Simba haar eigen gang mag en kan gaan.

Denk jij dat Simba voor je kan winnen en spreekt deze mooie kat je aan? Plan dan nu een afspraak in.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance