zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Siep


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13201

Hallo! Ik ben Siep!
Ik ben gek op mensen en de aandacht die zij mij geven. Als er iemand in het verblijf komt dan loop ik je ook achterna voor een fijne aai over de bol! Eten vind ik denk ik nog wel leuker dan mensen. Ze vinden dat ik hier te snel eet en daarom maken ze het mij wat moeilijker met van die gekke puzzels waar niks van snap! Daar heb dus nog wat hulp bij nodig.

Ik ben een grote jongen die graag zijn buikje vol met lekkers heeft. Aandacht van andere katten is aan mij niet besteed. Ik laat dit heel duidelijk te weten maar ze houden er maar niet mee op. Gelukkig snappen mijn verzorgers dat en moeten mijn soortgenoten vast zitten als ik losloop. Ik zit daardoor wel vaker opgesloten en dat vind ik niet zo leuk. Ik ben nog een jonge God en pas 2 jaar oud en heb mijn beweging en ruimte dan ook nodig.

Ik kom graag buiten en heb veel energie. Soms kan ik dat hier niet zo goed uiten en geef mijn verzorgers dan weleens een bijtje. Het gaat steeds beter maar soms loopt mijn frustratie wat op en is dat wat mij helpt om dit los te laten.

Ben jij de nieuwe eigenaar die mij de ruimte en aandacht kan geven die ik verdien en nodig heb? Maak dan snel een afspraak voor een kennismaking met mij!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance