zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Scratch – Nieuwe Info!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12411

Scratch is een aanhankelijke, speelse jonge kater.
Toen hij net bij ons zat en in het quarantaine verblijf, opgesloten in een hok zat, was hij moeilijk benaderbaar en kon flinke tikken uitdelen.

Toen hij naar het losloopverblijf kwam merkten we dat het een hele aanhankelijke kater is, die er echt niet van houdt om opgesloten te zitten.
Hij komt naar je toe voor knuffels en springt af en toe al op schoot.

Nu hij wat langer in het losloopverblijf zit zien wij wel dat zijn frustraties toenemen en kan hij soms nog steeds een bijtje of tikje geven. Het asiel is geen goede omgeving voor hem. Hij heeft meer ruimte en uitdaging nodig dan wij hem kunnen bieden. Daarom zijn wij ook op zoek naar een huisje met buitenruimte.
Hij hout echt niet van andere katten.  Daarom is hij nog vaak opgesloten in een bench en is hij maar een paar uur per dag alleen los in het buitenverblijf.

Hij vindt het dan zo fijn dat je bij hem komt zitten en knuffels krijgt.

Bent u op zoek naar een aanhankelijke kater en heeft u geen kinderen, denk dan eens aan Scratch.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance