zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Sammie


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: lief, rustig, nog wat voorzichtig
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12209

Sammie heeft in het begin veel in haar bench gezeten. Ze loopt inmiddels rond maar vind het soms nog wel spannend. Als je haar wilt aanhalen kan ze even wegduiken en wat blazen. Als je doorgaat laat ze zich vervolgens wel aaien en gaat ze ook luid spinnen. Ze ontspant dan ook snel en laat blijken dat ze het fijn vind. Ze kan echter nog wel steeds een beetje schrikken en dan wat blazen. We verwachten dat dit wel minder zal worden als ze in een rustigere omgeving is.
Sammie haar favoriete speeltje is een plastic balletje met belletje erin. Ze vind het leuk om hier tegenaan te slaan als je het haar richting op rolt.
Heeft u interesse in Sammie neem dan contact met ons op.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance