zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Rosso – Senior! – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2011
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Rosso heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: Lief, komt graag op schoot liggen, zeer aanhankelijke kat
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12103

Rosso is een rustige, aanhankelijke, lieve senior kater. Hij springt ook vaak op schoot om genietend alle aaitjes in ontvangst te nemen. Rosso kan soms ook een kletskous zijn, kwakend kan hij dan hele verhalen afsteken. Toen Rosso nog in de quarantaine zat geïsoleerd in zijn eigen veilige hok was Rosso compleet zindelijk. Nu hij los loopt tussen de andere katten hebben wij gemerkt dat hij soms sproeit, bv. In het hok van een andere kat of tegen een vuilniszak gevuld met gebruikte kattenbakvulling. Wij denken dat dit sproeien te maken heeft met de aanwezigheid van de andere katten.

Wilt u nog Rosso van zijn pensioen laten genieten, neem dan contact met ons op.

 

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance