zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Rav- Verblijft in een gastgezin!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras:
Kruising Ragdoll / Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2017
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Rav heeft in het verleden een penisamputatie gehad omdat hij niet kon plassen. Er is destijds geen gruis gevonden in de urine, hij heeft nu een verhoogde kans op blaasontstekingen, Rav krijgt speciale voeding in verband met blaasgruis
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 12570

Van Rav is afstand gedaan omdat de nieuwe eigenaar allergisch is.

De vorige eigenaar beschrijft hem als een tamme, rustige kater die graag bij je is en van veel aandacht houdt.

Hij heeft daar samen geleefd met een andere kat en vond het niet altijd fijn als de aandacht naar de andere kat ging en kon zich dan soms wat dominant opstellen naar de andere kat.

Op het DOCT kennen wij Rav ook als een hele lieve kater. Hij komt naar je toe voor knuffels en is makkelijk in de omgang, ook oppakken vindt hij geen probleem.

In het gastgezin waar Rav nu zit, is hij heel erg speels. Ook merken ze daar dat Rav heel graag naar buiten gaat. We plaatsen Rav daarom alleen waar hij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan.

Bij ons doet Rav het redelijk met de andere katten, maar wij zien ook dat hij ze niet altijd leuk vindt, daarom zijn wij op zoek naar een huisje zonder andere huisdieren.

Rav kwam bij zijn vorige baasje veel in een afgesloten achtertuin, het zou fijn zijn als hij in een nieuw huisje ook een afgesloten buitenruimte tot zijn beschikking heeft.

Bent u opzoek naar een lieve, aanhankelijke kater en heeft u genoeg tijd om veel aandacht aan Rav te besteden, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Rav verblijft in een gastgezin. Voor meer info neem contact met ons op!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance