zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Raffie


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2015
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Raffie krijgt speciale voeding in verband met tandvleesproblemen (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, rustig, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12218

Raffie is een rustige aanhankelijk kater. Als je gaat zitten in het verblijf komt hij meestal meteen op schoot liggen genieten. Hij houdt er ook van om je handen af te likken. Raffie doet het goed samen met Aristo, meestal komen ze samen op schoot liggen en wassen ze elkaar.

Bent u op zoek naar een lieve kater of op zoek naar een duo denk dan eens aan Raffie en eventueel Aristo (op dit moment nog niet plaatsbaar)

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance