zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Puck – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: lief, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12208

Puck is een kleine kat maar een hele grote schat. Ze vindt aandacht erg leuk. Dit laat ze onder andere merken door haar piepgeluidjes. Echt miauwen doet ze namelijk niet, ze piept meer. Ook geeft ze graag kopjes. Wanneer je haar vervolgens aait geniet ze hier luid spinnend van.Ze vindt het erg leuk om in je nek te kruipen.Ze is ook erg speels en is er dan ook meteen bij wanneer er met een hengel wordt gespeeld.
Ze kan prima met de andere katten overweg. Soms heeft ze hier echter even geen zin in en ligt ze lekker te luieren bovenop een kooi. Vaak gaat ze dan eerst uitgebreid trappelen op een dekentje om daarna lekker neer te ploffen.

We denken dat ze zowel bij oudere als jongere kinderen kan. Puck heeft het binnen prima naar haar zin dus hoeft ook niet per se naar buiten.
Bent u op zoek naar een lieve schattige kat, kom dan eens kennis maken met Puck.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden
Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance