zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Poekster – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: augustus 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13127

Poekster heet deze knappe jonge kater.

Hij is als zwerver bij ons binnen gekomen dus we weten helaas niets over zijn verleden.

Poekster is een speelse kater die wel veel op zichzelf is in het asiel. Hij komt regelmatig wel even naar je toe voor een korte knuffel, maar loopt dan snel weer verder.

Poekster is wel heel erg speels. Hij kan zich erg goed vermaken met een hengel of een balletje. Hij rent dan het hele verblijf door om achter zijn speeltje te gaan.

Poekster is heel erg op zijn hoede en onrustig, er zitten ook veel katten in het verblijf. Hij heeft meer vrijheid en ruimte nodig dan wij hem kunnen bieden.

Poekster heeft niet altijd zin in aandacht en kan nog regelmatig een tikje geven. Misschien heeft het te maken met het volle verblijf, maar dit is moeilijk in te schatten. Het zou fijn zijn als hij snel zijn eigen plekje gaat krijgen waar hij tot rust kan komen.

Denk jij dat je Poekster kan bieden wat hij nodig heeft?  Neem dan contact met ons op om kennis te komen maken.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance