zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Nikie – Nieuwe Info – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13336

Nikie heet deze lieve jonge kater.

Nikie zit al wat langer in het asiel en hoewel hij in het begin nog wel eens een tikje of bijtje kon geven laat hij nu steeds meer zijn lieve kanten zien!.

Als hij los loopt zien we een nieuwsgierige, speelse kater. Nikie komt vaak zelf op je af om een korte knuffel te halen, maar kan zich ook prima alleen vermaken.

Regelmatig ligt hij ergens lekker te chillen, als je hem dan gaat aaien kan hij hier erg van genieten.

Nikie komt bij ons regelmatig in het buitenverblijf, het zou fijn zijn voor hem als hij in zijn toekomstige huisje een (afgezette) tuin tot zijn beschikking heeft.

We zijn op zoek naar een huisje waar hij alle ruimte krijgt om rustig te wennen bij een baasje die hem in zijn waarde laat en niks gaat forceren.

Voel jij je aangesproken en denk jij dat je Nikie kan bieden wat hij nodig heeft. Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking!.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance