zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Milou


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13046

Ontmoet deze speelse en actieve poes van bijna 2 jaar oud, Milou!

Milou is een poes die zich ontzettend leuk zelf kan vermaken met alles wat rolt of beweegt, ze maakt van alles een spelletje! Dit is voor ons als mensen ontzettend vermakelijk om naar te kijken.

Milou wordt niet blij van andere katten. Hier kan ze soms zelfs een beetje boos van worden. We zullen haar dus niet in een huis plaatsen waar al andere katten aanwezig zijn.

Milou kan ook naar mensen prima haar grenzen aangeven maar geeft zich toch ook wel weer snel over. Oppakken vindt ze bijvoorbeeld niet fijn maar staat ze wel toe.

Milou vindt het heel erg fijn om buiten te zijn en we plaatsen haar dan ook graag op een plek waar ze lekker naar buiten kan. We denken dat Milou goed met wat oudere kinderen geplaatst kan worden, jongere kinderen zou bekeken moeten worden bij een eventuele kennismaking.

Ben je benieuwd geworden naar deze speelse dame? Neem contact met ons op om een kennismaking met haar in te plannen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance