zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Milo


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13203

Milo is een lieve en enthousiaste kater van bijna 3 jaar oud. Milo komt als je het verblijf binnenloopt meteen op je af om je te begroeten en knuffels in ontvangst te nemen. Ook springt hij zo op schoot om nog wat langer van de knuffels te kunnen genieten. Hij kan ook weleens aangeven dat hij er genoeg van heeft, dit laat hij merken door een hapje te geven.

Met de andere katten maakt Milo geen ruzie maar hij zoekt ze ook niet heel erg op om er contact mee te maken. Wij denken dat Milo het fijner vindt om de enige kat in huis te zijn. Vaak zit hij ook lekker veilig op een hoog plekje om de andere katten wat te ontwijken of gaat lekker even naar buiten om wat rust te pakken.

In zijn toekomstige huisje zou het fijn zijn als hij toegang heeft tot een tuin waar hij lekker zijn energie kwijt kan. Ook mag je als nieuwe eigenaar natuurlijk lekker met hem spelen. Een hengeltje of balletje Milo vind het allemaal interessant.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met Milo? Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance