zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Milkyway – Filmpje!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving

 

Ras: Europese Korthaar
Geboren: augustus 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: lief, nieuwsgierig, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12992

Eind mei is Milkyway hoogzwanger op straat gevonden en in een gastgezin gekomen. Daar is ze bevallen en heeft ze daarna heel goed voor haar kittens gezorgd. Je kunt aan haar merken dat ze bij mensen in huis opgegroeid is. Ze was en is niet schuw. Ze is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit.

De eerste tijd in het gastgezin was ze sterk gericht op eten en probeerde ze alles wat eetbaar is te pakken te krijgen. Inmiddels begint ze er al aardig aan gewend te raken dat alleen de kattenbrokjes voor haar zijn. Eten blijft nog wel heel belangrijk voor haar en ze vraagt actief om aandacht als ze lekker eten ruikt.

Een groot deel van de dag ligt ze lekker te slapen, liefst bij jou in de buurt. Ze komt niet op schoot liggen, maar ligt wel graag bij je in de buurt. Ze loopt soms met je mee door het huis als je naar een andere kamer gaat. Als ze je even niet heeft gezien (als je net thuiskomt of in de ochtend) vertelt ze al miauwend een heel verhaal en wil ze graag even opgetild of geknuffeld worden. Ze vindt het leuk om met je te spelen.

Ze is sterk gericht op naar buiten gaan. In het gastgezin kon dit nog niet, maar was ze wel vaak aan het zoeken naar mogelijkheden om naar buiten te gaan of stond ze te rammelen aan het afgesloten kattenluik. Ze heeft het goed door als iemand in het gastgezin naar buiten gaat en probeert dan snel mee naar buiten te glippen. Ook hoort ze het al van een afstand als huisgenoten thuiskomen en gaat dan al klaar staan bij de deur. Kortom, het zou voor haar heel fijn zijn als ze naar buiten kan in haar nieuwe huis.

Ze vindt het fijn om geaaid te worden en speelt graag samen met jou. Ze is gewend aan kinderen en door hen opgetild en gedragen te worden. Dit vindt ze prima.
Op dit moment verblijft Milkyway in Dierenopvang Hart van Brabant
Kun je Milkyway bieden wat ze nodig heeft? Neem dan contact met ons op!

 Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden
Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance