zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Miep


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13213

Miep is een lieve poes van bijna vier jaar oud. Zij is hier binnengekomen met haar kittens. Nu haar kittens allemaal een nieuw huisje hebben gevonden is het nu Miep haar beurt om een fijn plekje te vinden.

We merken dat Miep soms nog wat voorzichtig is met contact zoeken. Dit doet ze niet zo snel uit zichzelf maar als je haar rustig benaderd en even laat snuffelen aan je hand wil ze wel graag knuffels ontvangen.

Contact maken met andere katten is voor Miep vaak ook nog wat spannend. Vaak zit ze ergens boven in het verblijf zodat ze goed overzicht houdt op de situatie. Wij zullen Miep dan ook niet met andere katten plaatsen. Hier komt Miep wel graag buiten. Een huis met buitenruimte in de vorm van een tuin of een appartement met een ruim balkon heeft dus zeker wel de voorkeur.

Zie je het zitten om Miep nog meer te laten opbloeien in een nieuw huisje? Maak dan snel een afspraak om kennis te komen maken met haar.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance