zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Mia


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: Lief ,aanhankelijk, nog een beetje voorzichtig, komt af en toe haar hok uit om de boel heel langzaam te verkennen.
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12046

Mia is een lieve, aanhankelijk nog wat onzekere jongedame.
We zetten vaak haar hok open als we in het verblijf gaan zitten en af en toe komt ze eruit voorzichtig wat op ontdekking te gaan, maar zodra ze ergens van schrikt springt ze weer meteen haar hok in. Gelukkig gaat het steeds beter en komt ze al af en toe zelf op je af voor een knuffel. Mia vond toen ze nog in quarantaine zat het ook heerlijk om gekamd te worden en begon dan te spinnen. Mia zal misschien wat langer nodig hebben om te wennen in een nieuwe omgeving, maar als ze hier alle tijd voor krijgt kan het een ontzettende knuffel worden.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance