zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Maxi


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2014
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd, Maxi heeft een hartruisje (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 12111

Maxi is een nog wat voorzichtige, maar hele lieve dame van ongeveer 6 jaar oud.

Ze heeft in het begin in een hok gezeten om haar wat meer rust te gunnen. Als je haar hok open deed vond ze het heerlijk om geaaid te worden. Ze loopt ondertussen vaker los rond in het verblijf en komt al af en toe op schoot liggen. Van Maxi is afstand gedaan omdat het niet zou gaan met andere katten.  Wij merken daar niets van, ze zoekt de andere katten niet zelf op, maar reageert er ook niet agressief op, ze loopt gewoon voorzichtig en rustig rond tussen andere katten, maar als ze ergens van schrikt springt ze weer meteen haar veilige hok in. Volgens haar vorige eigenaar kan ze heel speels zijn en ligt ze graag op schoot en vindt het fijn om voor het raam te zitten.

Bent u op zoek naar een lieve kat en heeft u de tijd en het geduld om Maxi rustig te laten wennen, kom dan eens kennis maken.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance