zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Matz – Filmpje + Nieuwe foto’s!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: lief, aanhankelijk, erg vocaal
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12035

Matz is een jongeman die het niet zo erg naar zijn zin heeft in het asiel. Hij loopt vaak een beetje brommend rond, Hij vindt de andere katten echt niet leuk, maar vindt het wel heel fijn om aandacht te krijgen. Matz is duidelijk aanwezig. Hij probeert altijd wel een beetje bij je in de buurt te blijven.

Matz heeft wel zijn voorkeuren bij de éne verzorger springt hij op schoot om spinnend en kopjes gevend alle aaitjes in ontvangst te nemen en bij een andere verzorger springt hij wel op schoot maar zit dan vaak wat te grommen en wil dan niet geaaid worden. Matz heeft meer ruimte en aandacht nodig dan wij hem kunnen geven, dit uit zich in bijtjes geven in je hand of arm. Als Matz alleen in het buitenverblijf is zit hij vaak te miauwen om aandacht, hij wil dan zo graag dat je bij hem komt zitten en als je dat doet springt hij bijna altijd meteen op schoot, hij is een stuk toegankelijker als er geen andere katten in de buurt zijn. .Matz is een kater die zijn grenzen aangeeft en als je deze respecteert kan het een ontzettende knuffel zijn!. Verder is hij gek op brokjes, dus wij adviseren om meerdere voermomenten op de dag in te plannen.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance