zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Mammie – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12536

Met haar donkere snoetje, witte sokjes en schattige kopje windt deze lieve kat je zo om haar vinger.

Mammie heeft een tijdje in een gastgezin met haar kittens gezeten. Het gastgezin beschrijft haar als een geweldige en relaxte kat. Ze was altijd vriendelijk en gaf nooit een blaasje. Dit gedrag zien we ook terug op het DOC-T.  Als het rustig is en je gaat zitten dan kan je er donder op zeggen dat ze met kopjes je probeert te verleiden om te kroelen. Ze kan dan heerlijk rustig bij je liggen om lekker uitgebreid geaaid te worden.

Ondanks haar ontspannen karakter ontkomt ook Mammie niet aan de welbekende gekke 5 minuten. Ze beklimt dan als een echte (huis)tijger de krabpaal en balletjes en hengeltjes zijn niet meer veilig!
Door haar relaxte en lieve karakter denken we dat ze prima in een gezin zou passen met oudere kinderen. Met jongere kinderen zou tijdens een kennismaking gekeken moeten worden of er een klik is.

Mammie doet het hier goed met andere rustige katten. Van dominante drukke katten deinst ze wel wat terug.

Gaat Mammie uw hart stelen? Neem dan contact op en plan die meet & greet!

 

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance