zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Luxor


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: , ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13379

Met zijn gespierde lichaam, bolle wangen en flinke postuur ziet Luxor eruit als een kater uit het boekje. Deze kater van 3 jaar mag het asiel verlaten en dus zoeken we een fijne plek voor hem.

Door zijn imposante voorkomen en een hoog alfa-gehalte jaagt Luxor de andere katten op het asiel schrik aan. Zelf vindt Luxor die andere katten ook maar in de weg staan en gromt ze het liefst weg. Door deze houding zit Luxor helaas vaak in een hok. Als hij wel los mag, komt hij je meteen vergezellen. Zo schuurt hij met zijn hele lijf tegen je benen, armen en rug; zo graag wil hij je aandacht. Je kan hem makkelijk oppakken en op schoot zetten, meestal blijft hij dan ook lekker zitten zodat hij volop kan genieten van al die aaitjes. Ondanks dat hij graag kroelt, kon Luxor op het begin nog wel eens een bijtje of een krabje geven als het hem even te veel werd. Sinds zijn castratie lijkt hij een stuk rustiger en is dit niet meer voorgekomen. Toch kunnen we het niet helemaal uitsluiten dat het nooit meer gebeurt.

Luxor is een echte lekkerbek. Als etenstijd nadert, laat hij duidelijk weten dat je hem echt niet moet vergeten.

We zien dat Luxor  graag lekker buiten zit. Dus zoeken we voor hem een woning met een tuin.

Op zoek naar grote en lieve kater? Kom dan eens kijken naar Luxor.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance