zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Lucky


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Lucky krijgt speciale voeding in verband met tandvleesproblemen (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, rustig, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12208

Lucky is een aanhankelijke jongeman, Hij zit nog maar kort bij ons op het asiel, maar we zien al wel dat het een kater is die heel lief is en van aandacht houdt. Lucky doet het nog niet erg goed met de andere katten, hij blaast hier nog naar. Wij denken dat hij beter als enige kat in huis geplaatst kan worden.
Vanwege zijn vriendelijke karakter denken wij dat hij zeker bij wat oudere kinderen geplaatst kan worden, bij jongere kinderen zouden we even moeten bekijken hoe het gaat als u kennis komt maken.
Bent u op zoek naar een hele lieve kater, denk dan eens aan Lucky.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance