zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Lisa – Filmpje! – gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: lief, aanhankelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12100

Lisa is als zwerfkat bij het asiel gekomen. Toen ze zwanger bleek te zijn, is ze tijdelijk bij een gastgezin geplaatst waar ze haar 6 kittens heeft gekregen.

Lisa is een zeer speelse kat met veel energie. Zelfs tot een week voor haar bevalling bleef ze achter speeltjes aan rennen. Haar favoriet was: spelen met een hengeltje of haarelastiekjes. Ze vindt het prachtig om ze uit de lucht te vangen. Met Lisa in huis zal je ook geen last meer hebben van vliegen. Ze is een top jager!

Ze is (nog) geen echte schootkat maar aandacht vindt ze wel fijn. Wanneer je haar aait en kriebelt spint ze er op los. Ze blijft ook graag in je buurt liggen.

Omdat Lisa zo speels is, kan ze soms wat ruw overkomen. Daarom is het beter als ze niet bij te kleine kinderen geplaatst wordt. Kinderen die katten zijn gewend zal prettiger zijn. Het zou ook fijn zijn voor Lisa als ze later naar buiten kan en haar energie kwijt kan.

Momenteel verblijft Lisa op het DOC-T!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden
Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance