zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Lalay


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd, Lalay heeft speciale voeding in verband met struviet (blaasklachten, voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12965

Dit is onze knappe Lalay.

Lalay is een erg sociale kat die het heerlijk vindt om bij mensen te zijn. Ze komt graag op je schoot om eens goed te kroelen en legt dan heel aandoenlijk haar kopje tegen je aan. Verder vindt Lalay het geen probleem om opgetild te worden, zolang ze maar knuffels krijgt.

Lalay is pas anderhalf en dat merk je wel. Als je met een speelstok in de weer bent, is ze er als de kippen bij. Ook met andere katten gaat het meestal goed. Tenminste… als het maar niet ten koste gaat van de aandacht voor haar. Lalay wil namelijk op nummer 1 staan.
Doordat Lalay zo’n zachtaardig en makkelijk karakter heeft, denken we dat Lalay ook goed in een huis met kinderen past. We zien hier dat Lalay graag naar buiten gaat, dus zoeken we een huis met een (afgezette) buitenruimte.

Altijd al een kat willen hebben maar nog geen of weinig kattenervaring? Dan is Lalay een perfect instapmodel! Maar uiteraard zullen ook ervaren kattenhouders veel plezier aan Lalay ondervinden.

Zie jij het wel zitten met onze Lalay, maak dan snel een afspraak want weg = weg!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance