zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Kirsten – Nieuwe info! – Geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: Lief, aanhankelijk, maar onvoorspelbaar op dit moment. Ze zit nog maar kort in de plaatsingsruimte, waardoor we nog geen volledige karakterbeschrijving kunnen geven. Andere katten vindt ze echt niet leuk. Gezien haar onvoorspelbaarheid plaatsen we haar niet bij kinderen
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11420

Deze knappe jongedame is  als zwerver binnen gekomen dus we weten helaas niets over haar verleden.
Kirsten is een aanhankelijk katje, ze vind andere katten niet zo leuk, daarom is ze ’s middags alleen los in het buitenverblijf.
Ze vindt het fijn als er  iemand bij haar komt zitten, geeft dan kopjes, springt op schoot en kan heerlijk liggen spinnen.
Toen Kirsten net bij ons zat was ze nogal onvoorspelbaar. Ze vond dan een paar aaitjes fijn, maar haalde dan uit.
Nu ze wat langer bij ons zit zien we haar vooruit gaan, toch blijft ze nog een beetje onvoorspelbaar, ze kan  duidelijk aangeven als ze geen zin meer heeft in aandacht, daarom plaatsen we haar niet bij kinderen.

Ze is maar een paar uurtjes per dag los, de rest van de dag zit ze in een bench, dit vindt ze verschrikkelijk, ze houdt er niet van om opgesloten te zitten, We hopen dat als ze dadelijk een huisje heeft en ze lekker vrij kan rond lopen  ze wat beter in haar vel gaat zitten en dat dan het af en toe uithalen uiteindelijk helemaal gaat verdwijnen.

Wie wil deze speelse, lieve, tikkeltje eigenzinnige jongedame een kans geven?

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance