zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Kenzi


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: oktober 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13262

Toen de uitdrukking ‘de kat uit de boom kijken’ bedacht werd, stond er vast een plaatje van onze Kenzi bij. Kenzi is een mooie jongen van 3 jaar. Hij is als zwerver bij ons binnengekomen en vindt het hier erg spannend. Hij zit vaak hoog in het verblijf, waar hij alles goed kan overzien.

Mensen vindt hij wel interessant, maar ook erg spannend. Je kan hem even aaien, maar dan geeft hij vaak al snel aan dat het genoeg is. Dat laat hij weten door met een pootje je hand weg te duwen. We denken dat als hij meer gewend is, vanzelf aandacht komt vragen. Andere katten vindt op afstand oké. Maar hij zoekt ze niet zelf op.

We denken dat Kenzi het goed doet in een rustig huishouden zonder kinderen of andere dieren. Als hij wat meer tijd heeft gehad om te wennen, zal hij waarschijnlijk transformeren tot een gezellige huisgenoot.

Geef jij deze mooie kater een nieuw thuis? Neem dan contact met ons op!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance