zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Katie – Nieuwe info! – Gereserveerd


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: lief en aanhankelijk, makkelijk in de omgang, kan bij kinderen geplaatst worden
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11389

Katie een speelse jonge kat. Zo vindt ze het bijvoorbeeld erg om leuk om met een hengel met veertjes te spelen. Ze vindt het ook erg leuk om achter Koekie aan te rennen en lekker met hem te spelen.
Katie vindt het op zijn tijd fijn om geaaid te worden. Soms heeft ze er ook wel eens genoeg van en dan loopt ze weg of gaat ze op een afstandje zitten en doet ze haar eigen ding.
Koekie en katie zijn vaak met elkaar aan het spelen, ze rennen dan achter elkaar het hele verblijf door. Het zou leuk zijn als ze samen een huisje zouden vinden, echter als u maar geïnteresseerd bent in 1 kat, plaatsen we ook apart.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance