zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Kaatje – Filmpje! – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 12382

Kaatje is een mooie, pittige jongedame van ongeveer 1 jaar oud.
Toen ze net bij ons in het asiel zat en nog in het quarantaine verblijf zat was ze niet goed benaderbaar, je kon regelmatig een tik verwachten.
Nu ze in het losloop verblijf zit merken wij dat het een hele lieve, speelse kat is, die echt wel van knuffelen houdt, maar zodra er een andere kat in de buurt komt wordt ze boos.
We plaatsen haar dan ook niet bij andere katten.

We zien ook dat Kaatje duidelijk haar voorkeuren naar mensen heeft. Bij sommige verzorgers doet ze het heel goed, ze komt dan ook op schoot liggen om spinnend alle knuffels in ontvangst te nemen. maar er zijn ook verzorgers waar het niet mee klikt en die kunnen vrijwel meteen een tik verwachten als ze haar benaderen.
Het is dus belangrijk als u kennis komt maken met kaatje dat we bekijken of de klik aanwezig is.
Wanneer de juiste klik aanwezig is kan ze echt een lieverd zijn, maar nog steeds kan ze een tik uit delen als iets haar niet aan staat.
Het asiel is geen juiste situatie voor haar en we hopen dan ook dat dit gedrag sterk zal verbeteren als ze eenmaal gewent is in een nieuw huisje.

Denkt u dat u kunt bieden wat Kaatje nodig heeft, neem dan contact met ons op.

met ons op.

 

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance