zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Jeff – Nieuwe info!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2015
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd, Jeff krijgt speciale voeding in verband met tandsteenproblemen Jeff heeft een hartruis (voor meer info neem contact met ons op!)
Karakter: lief, aanhankelijk, trekt zich nog terug
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 11515

Jeff is een lieve nog wat onzekere kater. Hij zit bij ons nog in een bench, omdat hij nog te bang is om los rond te lopen. Als je bij Jeff gaat zitten merken we dat hij aandacht ontzettend fijn vindt. Hij kan hier echt van genieten, maar blijft wel in zijn veilige doosje liggen. Soms kunnen we hem heel lang aaien en soms geeft hij ook aan dat hij er gewoon eventjes geen zin in heeft. Wij denken dat het bij ons ook veel te druk is voor hem. Jeff heeft graag rust om zich heen. Vanwege zijn wat onzekere/bange karakter is het misschien wel beter om Jeff binnen te houden. Wie heeft er de tijd en het geduld om het vertrouwen van Jeff te winnen?

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance