zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Janek – geplaatst


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten:


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13258

Deze grote kater is een echte allemans vriend. Janek is niet haantje te voorste, maar vind aandacht wel heel fijn. Eerst komt hij je begroeten met een miauwtje en wat kopjes. Dan komt hij steeds dichterbij, tot hij ineens languit op je schoot ligt. Daar blijft hij het liefst de hele dag liggen.

Janek is een zwervertje van 1 jaar. In het asiel doet hij het goed. Onverwachte bewegingen vindt hij wel erg spannend. Maar hij ontdooit snel en komt dan weer graag bij je. Om deze reden plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Maar waarschijnlijk kan hij wel goed bij wat oudere en rustige kinderen.

Andere katten vindt hij geen probleem, daar kan hij goed mee omgaan. Hij zoekt ze niet zelf op maar vindt het prima als er eentje bij hem komt liggen. Dat doet zijn maatje Olek wel vaker. Deze katten zouden ook prima samen geplaatst kunnen worden.

Zoek jij een knuffelkat met een lief karakter? Dan is Janek dé kat voor jou!

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance