zoekhond

zoekkat

zoekkitten

steunons

Jack – nieuwe info!


Soort vacht:

Leeftijd:

Geslacht:

Kan bij kinderen:

Kan bij katten:

Kan bij honden:

Moet naar buiten: ,


Omschrijving


Ras: 
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2016
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: lief, aanhankelijk, heeft ruimte nodig, eigenzinnig
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 11557

Van Jack is afstand gedaan omdat de vorige eigenaar verhuisde naar een flat en daar kon hij niet meer naar buiten, dus het is echt een vereiste dat Jack naar buiten kan.

Verder verteld de vorige eigenaar dat Jack een echte knuffel is, heel goed is met kinderen en makkelijk een dag alleen kan zijn.

Wij kennen Jack als een kat die het fijn vindt om dicht bij je te liggen en het fijn vindt om een knuffel op zijn tijd te krijgen, maar hij gaat ook vaak zijn eigen gang.

Hij heeft er een sport van gemaakt om bij de deur op de hokken te gaan zitten en er uit te springen als de deur open gaat. Het lukt hem regelmatig het verblijf uit te komen, ook probeert hij aan de klink te gaan hangen om de deur open te maken, hij wil echt heel graag weg bij ons!

Verder ligt hij vaak wat te chillen, is ook vaak bij ons buiten en kan heerlijk spelen met een balletje of hengel.

Jack is opnieuw geplaatst geweest, echter is dit niet goed gegaan, hij begon na een tijdje te bijten en te krabben, dit was vooral tegen etenstijd, hij is erg geobsedeerd door eten, hier zal de volgende eigenaar dan ook echt rekening mee moeten houden, hij zal waarschijnlijk eten van je bord af willen pakken of op tafel of het aanrecht springen als er eten staat. Dit gedrag m.b.t. bijten en krabben komt bij ons niet voor, maar de obsessie voor eten zien wij ook.

Jack is ontzettend nieuwsgierig en we zoeken voor hem dan ook een baasje met veel buitenruimte, zodat hij lekker op ontdekkingstocht kan gaan. Vanwege de eerdere ervaringen zoeken we iemand met enige kattenervaring en zonder kinderen.

Denkt u dat u Jack kan bieden wat hij nodig heeft kom dan eens kennis maken!.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een kat niet geplaatst wordt. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan het beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden

Share Button

klik op de foto om ze te vergroten

dierenambulance
dierenambulance